Skip to content Skip to footer
Sophia Szelence

Emotional Sense

2021-ben álmodtam meg a Sophia Szelencét, ahol ezt a sokrétű tudást ötvözhetem.
Mindemellett megalkottam a saját módszeremet

emotinal
Az elmúlt éveim végállomása...

EMOTIONAL SENSE

Az elmúlt éveim végállomása, hogy megszületett az Emotional Sense… egy olyan módszer, ami magába foglalja az összes érzékszerven való oldódást és gyógyulást saját köntösben. A Lélek zenéje, íze, illata, színe és érintése….mert mind az 5 érzékszerven keresztül áramoltat.

Rengeteg tudást magamhoz vettem az évek alatt de egyikben sem éreztem 100%~osan azt amit érezni szerettem volna. Végül egy napon minden puzzle összeállt. A név is egy pillantás alatt megszületett bennem. Késő éjszaka csak jegyzeteltem-jegyzeteltem…mintha dézsából öntötték volna belém mindazt ami az Emotional Sense módszere lett.

Az elmúlt éveim végállomása...

EMOTIONAL SENSE

Hiszek abban, hogy akivel dolgunk van az univerzum úgyis elénk teszi a lehetőségét és az utunkba sodorja.
Ha úgy érzed szeretnél velem együtt járni ezen a hídon, és tudnék neked segíteni, kéréseddel, kérdéseddel keress bizalommal.

SZAGLÁS
~
SZUBTILIS AROMATERÁPIA
ÍZLELÉS
~
GYÓGYNÖVÉNYEK
LÁTÁS
~
MEDITÁCIÓ KRISTÁLYOK
HALLÁS
~
HANGTERÁPIA ÉNEK AZ ÉN LELKEMBŐL
TAPINTÁS
~
FINOM ÉRINTÉS ENERGETIKA

Mások mondták

Nem emlékszem hány éve éreztem magam egybefüggően ilyen jól….köszönöm!

Dominika

Zsófim, köszönöm szépen!
Nagyon jó volt ebben a női körben, sokat segített/tél. Fantasztikus élmény volt, teljesen feltöltődtem, gondokat elfelejtettem. Próbálok ezen az úton maradni, a tanult légzést elő venni ha kell. Egy szóval köszönöm, a szeretetet, törődést, a lényed.

Erika

Szeretném megosztani veletek a tapasztalatom a wingwave coachingról. Kicsit félve ültem le és pont ezért volt döbbenetes. Olyan dolgok jöttek elő és oldódtak pillanatok alatt, csak kapkodtam a fejem. Itt nincs agyalás, gondolkodás és a tested jelez mindenre. Ajánlom mindenkinek, hogy csinálja végig ha elakadt, ha nem szeretne beszélni éppen, ha nyitott az új dolgok iránt.

Renáta

Sophia Szelence

Lépjünk kapcsolatba

Sophia Szelence

Lépjünk kapcsolatba